:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Архив >>

23 Март 07, 17:13 / Автор: Фолк Парад
Цветелина с нов бюст и нов албум

Цветелина е напълно готова със седмия си самостоятелен албум! Това е едната новина покрай цветето на фолка. Ако трябва да бъдем честни, другата новост е с по-голяма значимост – певицата е с нов бюст. Съдейки по кадрите от новата фотосесия на Цветелина, можем да похвалим лъвицата за смелата крачка към стилизиране на визията, от която толкова се боят светилата на най-масовия музикален жанр. 30-годишната Цветелина изглежда наистина много добре, а като имаме предвид факта, че наистина може да пее, може да очакваме нещо наистина добро от нея.
Цветето на фолка умишлено задържа излизането на проекта два месеца, за да спази старата традиция и да зарадва всички свои почитателите за Първа пролет и именния й ден. Вече е готов и видеоклипът към пилотното парче от албума, който ще дебютира в телевизионния ефир до края на седмицата. Заглавието на песента е "Рожден ден" и е по музика на Петьо Василев, текст на Цветелина и аранжимент на Максим Горанов. Парчето е много весело, танцувално и купонджийско и всеки рожденик би желал текстът на песента да сполети и самия него. Главната роля във видеото е поверена на DJ Ники Генов, на който дори не се е наложило да се превъплати в ролята на рожденик и купонджия, защото и в живота е такъв. Една от неговите изненади и подаръци за празника в клипа е самата Цветелина.
Върху стайлинга на певицата за видеото е работил екип от модна фирма "Iltokoni", чието рекламно лице е Цвети. Режисьор на видеоклипа е Иван Енев.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0743