:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Архив>>

13 Февруари 07, 22:10
РАЙНА СТАРТИРА ПРЕЗ 2007-МА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛЕН АЛБУМ
Едва ли красавицата Райна се нуждае от представяне. Освен, че е певица от доста време, тя е с много силно присъствие в медийното пространство и телевизионния ефир. Своя дебют тя направи още през 2002-ра година. Първата и песен бе “Наша е нощта”, последва хитът “Гасне пламък” и от този момент кариерата и започна да се изкачва стремглаво нагоре и нагоре към Олимпа на успеха. До този момент Райна имаше издадени 5 албума. Точно на 14-ти февруари 2007-ма година излезе на музикалния пазар Шестият и албум, който носи нейното име - “Райна”. Дванайсет песни са включени в този наистина уникален проект. Само две песни бяха познати на широката публика от екрана на ТВ ”Планета”. Това са “Ние знаем как”- дует с Константин и “Думите не стигат”. В новата тава Райна е уцелила равновесие 50/ 50, по отношение на авторските песни и кавърите. Екипът, на който този път е заложила темпераментната самодива от Сандански е следният: Теньо Гогов, Румен Стефанов, Мариета Ангелова, Симеон Сомлев, Галин Бръмчийски, Митко Петров.
Най- новият клип на звездата е по композицията “Цип на устата”. Заснет е с оператора Николай Скерлев и показва Райна в доста сексиеротична светлина. Заслужава внимание и песента, която се очертава като 100% хит - “От един инат”. Невероятна мелодия, съчетана с много смислен и съдържателен текст. Песента представлява любовна сага за отношенията между двама влюбени, които се скарват, а после от инат не смеят да се погледнат. Друга песничка веднага приковава вниманието с лекия и шеговит текст - “Триста листа любов”. Този път настроението е позитивно, весело и разтоварващо. Какво друго могат да правят двама влюбени, освен да се любят. Всичко друго е на втори план.
Парчето “Двама” отразява дилемата- “Обичам двама - кой да избера?”. Друга много приятна и забавна песен е кючекът на Митко Петров “Глезената, гледаната”. Когато един мъж се е влюбил сам в едно глезено и гледано момиче - ще трябва да свиква с това, че е много ухажвано и преследвано. “Има или няма” отново пренася слушателя в интимния свят на двама влюбени, от чиито закачки не може да спи нощем целият етаж. Дали прототипи за песента са самата Райна и нейното Пиле - Коцето можем само да гадаем. Песента “Ревнувай на ум” е диалог с любимия, който всячески иска да обсеби момичето на сърцето си. Ала Райна го слага на място, отваряйки му очите, че това е просто връзка, а не нещо сериозно и тя за нищо на света няма да се откаже от свободата си.
Заслужават внимание и останалите композиции: ”Няма връщане назад” и “Птица ранена”.
Целият албум е посветен на любовта. Насладата, въпросите, пикантните мигове, а също и трудните преживявания. Всичко това се случва всеки божи ден на някой от нас. Само дето ситуациите се менят с времето. Райна чудесно се е справила със селекцията на песни, а също и с изпяването. Празникът на влюбените Свети Валентин е наистина най- подходящата дата за излизане на албум, когато изпълнителят е влюбен. А когато този ден е свързан с началото на връзката между Райна и Константин преди 3 години - това си е ясен знак и кадем за успех. През всичките години на своето професионално израстване Райна освен като добра певица се утвърди и като перфектна танцьорка. Клиповете и го доказват, а също и отличните изяви в голямото Мега турне “Планета Прима”.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1154