:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

24 Септември 12, 16:02 / Автор: planeta.tv
Кой празнува рожден ден през септември?
Втората половина на септември е богата на празници и след именните дни е ред и на звездните рожденици в началото на есента. Поредицата започва с младата надежда на музикална компания “Пайнер”, Даяна, и нейната гласовита колежка Яница. И двете празнуват своя рожден ден на 22 септември, когато отбелязваме Денят на Независима България.
Шумното парти, с което Даяна ще отбележи своята 30-та годишнина ще е в София, а празника й ще споделят много приятели, колеги и близки. Специална изненада за гостите ще бъде участието на оркестър от Добрич, който ще направи вечерта наистина незабравима.
За Яница рожденият ден също ще започне с тържествата за Независимостта, а кой първи ще я поздрави, ще научим в понеделник в “Звездно”. В началото на септември Яница изнесе успешен концерт, заедно с колежката си Кали, в Южна Африка. Съвсем естествено звездата на телевизия “Планета” приема това като подарък за предстоящия си рожден ден. Още една изненада ще поднесе певицата на феновете малко след личния си празник и това е вторият й самостоятелен албум, който съвсем скоро ще е факт.
Ден по-късно още двама звездни рожденика ще почерпят за здраве и късмет – Магда и Милко Калайджиев. Морското момиче Магда е решила тази година да празнува два пъти и два пъти да почерпи приятелите си. В края на лятото тя ще ги събере в родния Бургас на рибна трапеза, а на самия рожден ден отново ще отвори сърцето си за тях в София. В неделния ден тя смята да организира изискано парти за най-близките си, на което и за миг да не им позволи да скучаят.
За Милко рождения ден тази година съвпада и с големия Панаир в Свиленград, по време на който градът се увеличава поне с 20 хиляди гости. Точно затова емблематичният певец е избрал да празнува в крайграничното градче и да не пътува, както обикновено до Гърция или Турция.
Затова пък на гости ще му дойдат много приятели от Ористиада, Одрин и Истанбул, които да го зарадват с присъствието си. От своя страна Милко Калайджиев ще ги нагости с прясна риба – сом и шаран, собствено производство. На 30 септември рожден ден има и Райна, която е решила да съчетае празника си тази година с професионалните ангажименти.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0615