:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

31 Август 10, 12:13 / Автор: Ara music
Крум, Дебора и Кристиана с награда от Охрид фест 2010
Крум, Дебора и Кристиана спечелиха Наградата на публиката от тазгодишното издание на “Охрид фест-Охридски трубадури”. Триото представи за първи път песента “Буба лази”. “Буба лази” е по музика на Оцко и текст на Росен Димитров.


Специално за фестивала Крум се върна отново към флейтата и освен като певец, участва в представянето и като инструменталист.
“Никога не съм тръгвал на конкурсни форуми с мисълта да се върна с награда. По-важно за мен е представянето ми. След като изпълнихме песента, докато се прибирахме от сцената обаче, бях сигурен, че ще вземем Наградата на публиката. Хората в Долни сарай избухнаха в аплодисменти и чух много силни викове след финала на представянето ни”, споделя Крум. За Дебора и Кристиана това е първото отличие. “Много сме щастливи от наградата и от факта, че можем да представяме песните си дори извън България и то само година, след като стартирахме кариерата си”, допълват Дебора и Кристиана.Силен интерес беляза трито по време на тридневния си престой в Охрид. Крум е добре познат на македонската публика и честите му гостувания в страната са факт, както и присъствието му в македонските медии. Въпреки че бяха дебютанти в съседката ни, Дебора и Кристиана се радваха на вниманието на отразяващите журналисти.
До дни видеоклипът към “Буба лази” ще се завърти ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0982