:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

16 Юли 09, 22:32 / Автор: Diapason records
И Румина се разголи


Видеото на дуетната песен на Румина и сръбския DJ Ivan вече е факт. От днес всички зрители на Фен ТВ могат да гледат видеореализацията на „Ало, вижте”. 

За радост на мъжката половина от феновете,  в клипа има голи кадри на русокосото изкушение Румина. Естествено, всичко е много стилно, добре премерено и естетически издържано.  

Освен голите прелести на изпълнителката, около видеото има още интересни и любопитни факти. Тъй като дуетната половинка на Румина е от Сърбия, снимките бяха отлагани веднъж заради „паспортни проблеми”, както се изрази самият DJ Ivan. Или с други думи – отказали му виза! Но после всичко било наред! Само до края на снимките. По лоша случайност гръмнал харддиска на компютъра, в който се пазел суровият материал от клипа. До последно двамата изпълнители мислели, че ще се наложи да заснемат всичко втори път. За щастие обаче монтажистът и спец по техниките – Тео, след 12-часова борба успял да „спаси положението”.

Румина разказа, че освен притеснения и напрежение около снимките е било и много забавно. Тя сподели, че са включили във видеото и бременната фризьорка Стела – за да се получи още по-интересно. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, прическите – естествено, са дело на Стела, грим – Мис Бони. Румина сменя 4 визии, умело подбрани от стилистката Тони.  

На въпроса дали гаджето й няма да ревнува от голите кадри, изпълнителката отговори, че приятелят й през цялото време е бил на снимките и няма да има проблеми.  

Не пропускайте Румина и DJ Ivan с „Ало, вижте”! Ексклузивно по Фен ТВ!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО КЛИПЪТ КЪМ "АЛО, ВИЖТЕ" В РАЗДЕЛ "ВИДЕОКЛИПОВЕ" НА САЙТА!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0969