:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

13 Юли 09, 16:23 / Автор: www.silvia-bg.com / www.signal.bg
Силвия се развежда, пуска нови песни

Покрай Силвия преобладават добри моменти в професионален и лоши в личен план.

Певицата призна, че се развежда с втория си съпруг - изпълнителния директор в "Капитолия" Николай Петков. След близо шест месечен брак всичко е приключило безвъзвратно. "Явно противоположностите в характера се привличат само в началото" - лаконично коментира Силвия, която отрича да съжалява за взетото тежко решение. "Не, напротив. Чувствам се чудесно. Отново съм щастливо разведена" сподели певицата.

В професионален план на Силвия ú предстои заснемането на нов видеоклип с Николай Скерлев. Избраната песен е по текст на Кремена Димитрова и музика и аранжимент на Тодор Димитров - Токича, който е написал още една песен за Силвия. Съвсем скоро певицата ще реализира и други две нови песни - едната на Мартин Биолчев, която ще продължение на "Ти ме подлудяваш", а другата е модерно денс парче на Светослав Лобошки.

Силвия подготвя и нов попфолк албум, който по план ще се появи в началото на другата година. Нейн музикален продуцент продължава да бъде всепризнатия Ленко Драганов.

И още едно радостно събитие за Силвия - сестра ú Камелия, която познаваме от дуета им "На тебе, мамо" се омъжи.
Щастливото събитие се състоя преди седмица в родния град на младоженеца Ванко - Ямбол. Около 100 гости уважиха младото семейство в изискан ресторант в града.

Камелия, която познаваме и от видеоклипа "Не мога аз да ти простя", беше избрала както повелява традицията красива бяла рокля за най-важната вечер в живота ú. Младоженецът беше облечен в изискан сребрист костюм. Младото семейство очаква и първата си рожба след няколко месеца.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0921