:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

01 Юли 09, 17:36
4 изпълнителя от Диапазон на Пирин фолк
4 имена от каталога на Диапазон рекърдс ще участват в седемнадесетото издание на фестивала "Пирин фолк - Сандански". Това са Диллан, Славена, Лили Цветкова и Румняна Михалева
Тази година в XVII-то издание на Международния фестивал Пирин Фолк Сандански, който тази година се организира от Община Сандански, ще вземат участие четирима изпълнители на музикалната компания „Диапазон Рекърдс”. Младият талант Dillan, който за първи път ще стъпи на сцената на престижния форум, ще се представи в конкурсната вечер за нова авторска македонска песен с „Цвете мое”. Песента е по музика и аранжимент на Велик Дайреджиев и текст на Дали Иванова. Изпълнителят ще открие фестивала, тъй като жребият определи той да се представи пръв на сцената на Пирин Фолк.
Красивата изпълнителка Славена, която миналата година дебютира на сцената на фестивала, ще се представи и в двете конкурсни вечери. Авторската песен, която тя ще изпълни е „Роден дом” - по музика и аранжимент на Велик Дайреджиев и текст на Дали Иванова. В конкурса за изпълнителско майсторство Славена ще се представи с песента „Лятна буря”. 
Румяна Михалева, която има опит като изпълнител на сцената на Пирин Фолк, тази година ще се представи също в двете конкурсни вечери. Певицата е автор на музиката и текста към песента „Син и дъщеря”, с която ще се състезава в конкурса за нова авторска македонска песен. „Син и дъщеря” е по аранжимент на Райко Георгиев. На втората конкурсна вечер Румяна Михалева ще демонстрира изпълнителско майсторство с песента „Отвори се, земьо”. 
Специално участие в тазгодишното издание на фестивала Пирин Фолк Сандански ще има фолклорната изпълнителка Лили Цветкова, която ще се представи с рецитала „Безсъници”. 
Всички изпълнители на „Диапазон Рекърдс” вече са в трескава подготовка за фестивала и обещават да дадат всичко от себе си на сцената на престижния международен форум.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0957