:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

27 Септември 08, 16:47 / Автор: Ара мюзик
КРУМ ЗАСНЕ КЛИП КЪМ ПЕСЕНТА "МОДЕЛ НА ГРЕХА"

Крум засне видео към хитовия сингъл „Модел на греха“. Режисьор е Ники Нанков, който стои зад успешните клипове на „Любовен дует“ и „Винаги помни“. В „Модел на греха“ изпълнителят се пренася в средата на миналия век. „Всъщност, търся любовта, но срещам греха в лицето на сексапилни съблазнителки“, обяснява Крум. В ролята на съблазнителките влизат момичетата от балет „Магия“, които от половин година са партньори в сценичните изяви на изпълнителя.
„Първоначално идеята беше да направим имиджов клип с ретро полъх, но Ники Нанков доразви идеята и даде по-различен режисьорски поглед на песента. Резултатът, както обикновено, оправда доверието ми към него. Подготвили сме умерена доза еротика и много приятно усещане за зрителите“, допълва изпълнителят на „Ара мюзик“. 
 


В Киноцентър „Бояна“ бяха изградени специални декори, а Крум застава зад волана на автомобил, който вече не може да бъде видян из съвременните улици. За грима се погрижи Зоран, който също е неразделна част от екипа на певеца.
„Модел на греха“ вече набра скорост сред музикалните фенове в Македония. През август на фестивала „Охрид фест – Охридски трубадури 2008“ Крум я изпълни на сцената на „Долни Сарай“ и спечели за България наградата на публиката. Музиката е на македонския хитмейкър Оцко, текстът е на Росен Димитров. С този екип Крум работи за първи път, което го представя с ново звучене.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0618