:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

15 Септември 08, 13:54 / Автор: Ара мюзик
ДЖИНА СТОЕВА С УНИКАЛЕН РЕЦИТАЛ НА "ПИРИН ФОЛК"

С уникален рецитал зарадва почитателите на македонската музика чаровната Джина Стоева. Утвърдената певица от каталога на “Ара мюзик” поднесе едно впечатляващо сценично шоу на сцената на Пирин Фолк. По мнение на журналисти и музикални специалисти представянето на гласовитата изпълнителка е най-силният момент на тазгодишния музикален форум в Сандански.
Рециталът “Пиринско слънце” беше въздействащ микс от четири песни, включени в първия фолклорен албум на Джина Стоева, носещ същото заглавие.
Танцьорите от ансамбъл “Чинари” изнесоха Джина на ръце, а самата тя прикриваше лицето си с ръчно изработена маска, вдъхваща мистичност и внушавайки на певицата ролята на орисница.
В унисон с посланието певицата и танцьорите от ансамбъл “Чинари” пресъздадоха слънцето като образ. За целта Джина беше с неповторима перелина, наподобяваща слънце, когато изпълнителката вдигне ръцете си. Тоалетите на всички участници в уникалното шоу бяха в червено и златно и специално проектирани и изработени за случая.
В интересната хореография, дело на Асен Павлов, се включи и самата певица, като показа завидна пластичност и танцови умения. За почти 3-месечните репетиции тя беше възнаградена с бурните аплодисменти на зрителите в Летния театър на град Сандански.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.094