:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

06 Септември 08, 06:20 / Автор: Пайнер мюзик
“Няма друга”, категорична е Полина

Чаровната Полина вече е готова със записите на песните, които ще бъдат включени в нейния предстоящ албум. Очаква се вторият самостоятелен албум на младата певица да се появи на музикалния пазар през септември.
“Няма друга” е заглавието на CD-то, с което Полина ще направи опит да се настани трайно в сърцата на изкушените от поп-фолка.
Новият албум на изпълнителката ще съдържа 11 песни, сред които наложените хитове - “Не мога”, “Обичах те до полуда” и “Не си отивай”. Полина ще предложи на феновете си и няколко нови мелодии с по-модерно и дискотечно звучене.
Сред тях се открояват песните “Демонично” и “Истинска”, които почитателите на певицата вече познават от концертните й изяви.
Това лято донесе много участия за Полина, едно от които бе на конкурса за красота “Мис Лято 2008″ в Елените, който ще се излъчи по “Планета” ТВ. Полина сериозно се е заела със задачата да обогати своя репертоар и вече е избрала нови песни, с които ще атакува класациите. Съвсем скоро младата певица ще влезе в студио и ще запише една от новите мелодии, на която ще заснеме и видеоклип.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.118