:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

06 Септември 08, 06:16 / Автор: Пайнер мюзик
Мария се завръща на сцената


Мария, която стана майка само преди месец и половина вече е възстановила своята форма и се завръща на сцената. През септември звездата на “Планета” ТВ ще запише в студио и последните две песни от предстоящия си нов албум. На 10-ти септември чаровната певица стартира и своите видео-изяви със заснемането на  нов видеоклип. Гласовитата изпълнителка не издава подробности около новото видео, но обещава много изненади и нови провокации.
Два дни по-късно, на 12-ти септември, Мария ще направи първата си фотосесия след раждането на своята първородна дъщеричка.
Няма как и малката принцеса Марая да не бъде включена във фотосеанс, затова Мария е подготвила и още една ексклузивна сесия.
Мария и Марая ще блестят от страниците на известно българско списание, където звездното мамче ще разкаже подробности за майчинството. Мария е категорична, че раждането е било най-силното усещане в нейния живот и може би няма да има друго такова, освен второто раждане. За радост на своите многобройни фенове Мария не планира подобно събитие през следващата календарна година.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.063