:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
Форум



Новини / Актуално>>

03 Септември 08, 22:17 / Автор: Ара мюзик
КРУМ СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА НА „ОХРИД ФЕСТ“

Крум грабна наградата на публиката на тазгодишното издание на „Охрид фест – Охридски трубадури“. Изпълнителят изправи на крака присъстващите в „Долни Сарай“ по време на представянето си. Той изпълни „Модел на греха“ по музика на композитора Оцко и текст на Росен Димитров. За приза на публиката Крум изпревари участници от Македония, Хърватска, Словения, Сърбия, Черна гора с ефектното си сценично присъствие и хореография, в която го подкрепяха момичетата от Балет Магия. „Модел на греха“ пък даде заявка да се превърне в хит. Около това мнение се обединиха официалните гости – композитори, текстописци и организатори.

След изпълнението му, за да го поздравят, зад кулисите дойдоха сръбската поп звезда Боян Биелич и хърватската актриса и певица Антония Шола, а в „Долни Сарай“ се чуха възгласи „Браво, България“.

„Изключително съм доволен от представянето ни. С момичетата от балета имахме сериозна подготовка и това доведе до отлични резултати. Съвсем скоро песента „Модел на греха“ ще бъде пусната на сингъл, така че ще бъде факт в радио и телевизионния ефир“, споделя Крум.

Българският изпълнител получи покана да участва в австралийско турне идното лято. „Засега не знам подробности, предстоят преговори между организаторите и продуцентите ми от „Ара мюзик“, уточнява Крум.

Четирите фестивални вечери бяха излъчени по Balkanika Music Television, която е официален партньор на „Охрид фест“. Тази година над 100 участника премериха песни и представяне пред зрители от всички балкански държави.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0354