:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
Форум



Новини / Актуално>>

03 Септември 08, 22:08 / Автор: Пайнер мюзик
Есил Дюран се отдаде на морски отдих

Семейна идилия – така може да бъде описано ежедневието на Есил Дюран, след края на голямото лятно турне “Планета Дерби плюс”. До средата на септември певицата ще летува с близките си във фамилната къща край морската столица Варна.
В компанията на своя любим, композитора Борис Павлов – Бобо и сина им Харис, изпълнителката се е отдала на чисто човешки радости. Слънце, плаж и детска глъч зареждат с нови сили звездата на “Планета”ТВ и я стимулират да зарадва и своите фенове.
Веднага след края на ваканцията Есил Дюран ще запише нова песен, която по думите й дава сериозна заявка за хит на есента.
Потенциала на чувствената мелодия може да бъде сравнен с успеха, който постигна друг нейн хит - “Само мен обичай”. Новата песен ще разкрие таланта на Есил Дюран и в непознато досега амплоа - това на композитор. Обичащата провокациите певица ще изненада феновете си и във видеото на песента, което ще заснеме веднага след края на записите. А дотогава Есил Дюран ще радва многобройните си почитатели с концертни изяви, които са част, дори от ваканцията й.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3778