:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

03 Септември 08, 22:05 / Автор: Пайнер мюзик
Специалния брой на “Нов фолк” само за Елена е вече факт


 

Три дни планински релакс си подари Елена в края на август, усамотявайки се в Родопа планина. Заедно със своята колежка и приятелка Димана, певицата “избяга” във Велинград, пренебрегвайки морето и шумотевицата. Елена обожава лятото, не само защото е родена през този сезон, но и защото лятото е време за много емоции. Тази година за нея емоциите бяха доста поляризирани – имаше и радости, но имаше и тъжни моменти в живота. Навръх своя рожден ден, Елена загуби в морето своя брат, но преодоля мъката и като истински артист излезе на сцената в Стара Загора.
В първия септемврийски ден гласовитата певица подари на своите фенове специален брой на списание “Нов фолк”. В изданието най-големите почитатели на звездата ще намерят и музикален диск, събрал най-добрите песни на Елена.
До 15 септември певицата се заканва да запише нова песен и да снима ново видео, за да почне “учебната година” както трябва.
Песента отново ще се появи под талантливото перо на композитора Велислав Драганински и ще се превърне в новия хит на Елена.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0657