:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

15 Август 08, 02:20 / Автор: Ара мюзик
ГАБРИЕЛА ЗАСТРАХОВА ГЪРДИТЕ СИ

За пръв път в родния шоубизнес изпълнител застрахова... гърдите си. Това стори новото попълнение в каталога на “Ара мюзик” – Габриела. Екзотичната дама е с доста атрактивна външност и не крие, че за сегашната визия на гърдите й са били необходими по 450 кубика на всяка, което прави 105 см гръдна обиколка. “Много ги харесвам. Доколкото знам аз съм певицата с най-много силикон на това място, но се замислям дали още веднъж да не прибегна до тази интервенция. Направих ги преди да започна да се занимавам професионално с пеене – за собствено самочувствие, защото много ми допадат големи гърди”, споделя изпълнителката на “Раздвоен”.
“Застраховах гърдите си за сумата от 100 000 евро. Не виждам нищо странно в това – на запад хората застраховат какво ли не. Наистина се чувствам по-сигурна така”, обяснява решението си Габриела.
Междувременно талантливата певица направи първата си професионална фотосесия пред обектива на Мими Николова. Тя заложи на актуалното бяло и на нея ясно се вижда “богатството” на Габриела :)


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0619