:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

15 Август 08, 02:19 / Автор: Ара мюзик
СТЕФАНИ ОТ "ПЕЙ С МЕН" С ПЪРВИ КЛИП

Талантливата Стефани, която нашумя покрай участието си в шоуто “Пей с мен” и след това подписа договор с музикална компания “Ара мюзик”, вече реализира първия си видеоклип. Той е на песента “Влюбена-загубена” по музика на Ромарио, аранжимент на Мишо Бургуджиев и текст на Росен Димитров.
За място на снимките режисьорът Краси Илиев използва слънчогледово и житно поле в кв. Бенковски в София. На този фон красивата Стефани “разказва” за отминала любов, а бившият й любим продължава да я търси и да си спомня за нея.
“Стефани има невероятно излъчване и просто “грее” на екрана. Изключително лъчезарно момиче, което въпреки че снима за първи път, се справи като професионалистка. Работи с изключителен плам”, сподели Краси Илиев.
Не липсвали обаче и “екстремни” моменти. За специални мокри ефекти била ангажирана водоноска. И когато “дъждът” започнал да вали, по невнимание вода попаднала върху камерата и единия монитор, който изгорял...
Сред слънчогледите гласовитата Стефани толкова се вживяла в песента, че скъсала роклята, с която снимала. За радост стилистката Теди Велинова имала резервна и снимките продължили без напрежение. Младото дарование сменя четири визии, гримът е дело на Бони, а прическите на Мими.
Свежият клип вече се върти по Фен ТВ, а песента “Влюбена-загубена” е включена в компилацията “Fresh Hits Лято” и дава сериозна заявка за хит.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0619