:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

01 Юни 08, 21:21 / Автор: planeta.tv
Емилия и малкия Иван вече са си вкъщи
emi1.jpg emi3.jpg
emi2.jpg
emi4.jpg

От днес Емилия и новородения й син Иван вече са си вкъщи, където се радват на грижи и внимание от цялото семейство. Днес на обяд беше изписването на малкия юнак, който се роди на 11 май в «Майчин дом» - гр. София. Малкият Иван проплака в неделя, точно в 13.15 часа, тежи 3300 кг. и е висок 51 см. Новият член на фамилията е кръстен на дядо си по бащина линия, въпреки първоначалните планове да носи името Константин. Емилия се оказа истински герой, като роди своя син по естествен път и то само за няколко часа.

На изписването присъстваха най-близките роднини на родителите, избрани журналисти и екип на «Планета» ТВ, който засне репортаж от събитието.

Емилия сподели, че е изключително развълнувана и че любовта, която изпитва към малкия Иван просто не може да се опише с думи. Въпреки леките притеснения, които има относно справянето със задълженията към малкия, певицата е убедена, че ще бъде добра майка. Емилия е особено щастлива и от факта, че си има момче, тъй като от малка си е мечтала един ден Господ да я дари със син.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0983