:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

01 Юни 08, 21:17 / Автор: planeta.tv
Емилия роди момченце!

На 11-ти май се случи най-щастливото събитие в живота на Емилия – роди се нейния син Иван. Рожденият ден на Иван съвпадна с хубавия празник “Св.Св. Кирил и Методий” и неговите родители вярват, че това ще му донесе късмет в живота. Бебето ще носи името на своя дядо по бащина линия, въпреки първоначалните планове да бъде кръстено на баща си Константин.
Малкият юнак проплака в неделя, 11-ти май, точно в 13.15 часа, тежи 3 300 кг. и е висок 51 см. Емилия се оказа истински герой, като роди малкия Иван по естествен път и то само за няколко часа. От суеверие родителите не бяха пазарували нищо за бебето, така че в момента щастливият татко, бабите и дядовците пазаруват всичко за новия член на фамилията.
Щастливият татко Коко Динев отпразнува с шумно парти раждането на своя син в софийското си заведение. Купонът изобилстваше от песни и наздравици и продължи чак до осем часа сутринта. Щом разбраха новината, много колеги на Емилия дойдоха на партито, за да поздравят с песен щастливия татко и да вдигнат наздравица за малкия Иван и неговата майка. Сред тях бяха Глория, Преслава, Райна, Константин и много други колеги на Емилия.
Емилия специално благодари на целия екип на д-р Алан Начев и на техния невероятен професионализъм.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0751