:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

01 Юни 08, 21:13 / Автор: planeta.tv
Над 2500 аплодираха Ивана на нейното “Live Party”
live-1.jpg
ivana4.jpg
ivana3.jpg
ivana2.jpg

На 30 април Ивана, мегазвездата на “Планета” ТВ направи първото по рода си LIVE PARTY в Пловдив. Повече от 2 500 екзалтирани фенове скандираха името на своята любимка в палата 6 на Панаирния град. Водещ на IVANA LIVE PARTY бе Драго Драганов, който зарадва всички присъстващи с две от най-новите си песни.
Ивана бе ослепителна и неповторима по време на концерта, на който й партнираха музикантите от оркестър “Ориент Експрес” и Насти. Хитовата изпълнителка смени пет изискани тоалета - на известната модна къща “Манийка” – Асеновград и Ди Дизайн Ателие, ушити специално за бляскавия спектакъл.
Харизматичната певица изпя 40 свои песни, а концертът продължи повече от три часа. Пищността на IVANA LIVE PARTY се допълваше от невероятната сцена, ефектното осветление и балетите – “Велвет”, “Грандос” и “Етноритъм”. В спектакъла се включиха и манекените от “Next One”, които представиха най-новата колекция облекла от сезона Пролет-лято 2008, разработени от дизайнерите на “Андрюс Фешън Студио”. Кулминацията на вечерта бе дуетното изпълнение на Ивана и 8-годишната Изабел на тоталния хит “Дъжд от рози”.
Най-запалените почитатели на Ивана носеха плакати с надпис: “Ивана, ти си номер 1”, “Обичаме блясъка в очите ти”.
Сцената, на която Ивана се качи за първото си Ivana Live Party бе 16 метра широка и 10 метра дълбока. 4 мултимедийни стени я описваха от всички страни, а 7 плазми, оформени като зеница на око, допълваха MTV-усещането.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0865