:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
:: ФОЛК МАНИЯ ::

 
Рейтинг: 3.00
(174)
Актуално
Изпълнители
Новини
Видеоклипове
Хит на месеца
Календар
Надуйте музиката - национално турне
Забава
ФорумНовини / Актуално>>

19 Март 08, 12:23
Очаквайте новото ДВД на Преслава до броени дни
Броени дни след промоцията на новия си албум, “Не съм ангел”, Преслава ще зарадва многобройните си почитатели с още един нов продукт. В средата на март на музикалния пазар ще излезе новия й DVD-албум “Preslava – best video selection 2″. Новото DVD включва 10 от най-обичаните и харесвани видеоклипове на “Певицата на 2007″, създадени в последните 2 години.
Сред тях са видеореализациите към песните “Водка с утеха”, “За него не питай”, “Заклевам те”, “И когато съмне”, “Лъжа е”, “Моят нов любовник”. В “Preslava - best video selection 2″ ще намерите и клиповете “Мъж на хоризонта”, “Не съм ангел”, “Нищо друго” и “Предай се на желанието 2″. В новата видеоколекция като специален подарък към феновете е включен и специален микс от други обичани клипове на Преслава.
В интервю за “Планета”, певицата сподели, че вече има планове коя ще бъде следващата нейна песен, която ще се сдобие с клип. Засега обаче Преслава запазва в тайна името на песента, но обещава, че зрителите няма да останат разочаровани от избора й.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1312